| Joana96 a întrebat:

Hey :*. Am o problema straight face Sunt constipata, imi vine sa ma duc la baie, dar nu pot straight face ma doare foarte tare anusul deci nu ma pot "screme" stiti cumva cum pot iesii? as vrea sa ies acum sau maine, am baut si ceai de musetel cu miere, am mancat si miere si am baut apa, dar nimic. Ce pot face? stici cumva daca cafeaua e buna? Daca da, cum trebuie sa o fac? Multumesc anticipat.:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| yhsay a răspuns:

Cafeaua este buna, are efect laxativ. Fa-o mai tare putin (la o cescuta, doua lingurite de cafea), adauga-ti lapte.
Daca nici asta nu merge, combina pepene cu lapte/iaurt si bere (le mananci/bei separat).
Stai linistita, tuturor ni se mai intampla big hug

10 răspunsuri:
| korynna_4355 a răspuns:

Da e buna cafeaua, fa'o mai tare la o cana de apa pune 2 lingurite de cafea si 3 de zahar. daca esti fumatoare ia ti o tigare si o cana de cafea si stai pe wc trebuie sa iesi. daaca nu bea cafeaua asa.sau poti sa iei o lingurita de ulei de ricin happy

| 3ntzz a răspuns:

Buna!
Mai stiu pe cineva cu aceeasi problema iar rezolvarea e simpli.
Cumpara ceai laxativ de la Fares.
Trebuie sa fie intr-o cutie verde.
Este foarte util.
Va trebui sa il bei seara pe la ora 19:00-20:00 si ziua urmatoare, dimineata te vei putea duce linistita.
Bafta!

| eugenl a răspuns:

Cafeaua nu e buna.Te constipa mai tare.Dai cu fructe, dar nu exagera; ai rabdare si stomacul isi va face treaba.Laptele batut e mai bun. Sper sa te fi ajutat raspunsul meu! pa pa si ai grija! happy

| darkrider a răspuns:

Exista si medicamente pentru problema ta, cauta in farmacii.
Pana atunci, cred ca trebuie sa astepti sad

| picolini a răspuns:

Da cafea are un efect puternic ca si laxativ. parerea mea este sa bei ceai de soc. pe mine acela m-a ajutat foarte mult, aveam zile in care mergeam asi de 5 ori

| Joana96 explică:

Va multumesc tuturor pentru sfaturi :* o sa incerc si cu cafea pana la urma si maine de dimineata o sa ma duc sa iau si ceai laxativ si o sa iau si Kiwi, am auzit ca este perfect pentru scaun :*. Va multumesc inca o data si va pup >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce site a ajuns asta, nu ne mai putem ****. Poi impinge tare si o sa iasa altceva nu putem face.

caramela
| caramela a răspuns:

Buna dimihappy cred ca problema ta se numeste Constipatie, asa ca consuma dimineata pe stomacul gol un pic de miere de albine, un ceai de musetel s-au crusin, si vei vedea ca se rezolva situatiahappy cu ceaiul de crusin sigur vei fi rezolvata...winking

| bulin a răspuns:

Nu mai incerca sa te "scremi" cum zici tu deoarece exista riscul de infarct! Valabil pentru toata lumea care citeste acest mesaj! Bea ceai verde sau ia o jumatate de dulcolax sau un supozitor cu glicerina.

| Artin_Denis_1987 a răspuns:

Buna ziua/seara, in ceea ce priveste constipatia va propun sa incercati consumul de smochine, la mine merge din prima. Parerea mea este ca nu are rost sa folositi medicamente pentru constipatie decat daca va recomanda medicul, exista multe de alimente care va pot scapa de constipatie insa desigur fiecare organism este diferit si raspunde diferit. Puteti incerca diferite alimente mai naturale cum ar fi semintele de in sau cautati pe internet informatii despre alimente care au efect impotriva constipatiei. aici gasiti parca undeva la 10 alimente impotriva constipatiei...lamaile sunt iarasi bune... http://remedii-naturiste.eu/......nstipatie/ va doresc o zi buna si bafta!