| wonderwoman123 a întrebat:

Hey. Am observat ca, de 3 luni, atunci cand imi vine ciclul, a inceput sa am dureri. Si am ciclu de mult timp (de vreo 6-7 ani, am 18 ani) si nu ma durea deloc. Acum, in primele 3 zile ma doare si i-au vreo 3 pastile de durere. Plus ca, atunci cand ma trezesc, mi se usuca gura ingrozitor (mi se intampla doar in perioada ciclului). E normal? Ati mai patit ca dupa atata timp sa se intample asta? Ce pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la medicul tau ginecolog sa te consulte, deoarece nu este normal.

| Kiduuxz a răspuns:

Spune i si mamei tale despre asta.
Te poate durea deoarece umbli desculta dar exista posibilitatra de a acea chisturi pe ovare. Cel mai bine e sa mergi la un consult happy

| JustMeAnca68 a răspuns:

Probabil ca ai acum dureri pentru ca nu ai avut grija, adica ai umblat Desculță prin casa săi ti-a fost frig. Gura ti se usucă pentru ca nu esti destul de hidratata, ceea ce este normal pentru ca la ciclu ne deshidratăm destul de mult

| wonderwoman123 explică (pentru JustMeAnca68):

Cu uscatul gurii mi se intampla tot recent, de vreo 3 luni.