Mai bine nu lua atatea fiindca nu se stie cum va reactiona organismul tau.Este posibil sa nu ai nici o reactie dar este si posibil sa intri in stop cardio respirator.Ca si in cazul unei supradoze.Ai grija! fundita?
Ești nebună cu totul dacă crezi că luând tot tratamentul „o dată " scapi de boală!
Să iei cum ți-a prescris medicul, nu fă invenții idioate, pe sănătatea ta!
Riști să-ți distrugi ficatul (din cauza căruia poți suferii in chinuri până la o săptămână, înainte sa mori)... asta însă depinde si de concentrația de Acetaminofen conținută de pastilele tale de Paracetamol. În alte cuvinte... nu te juca tu cu medicamentele, ca doare si arde .
Nu se intampla nimic. Daca vrei sa te sinucizi incearca si tu cu vreo 20pastile de xanax, diazepam...vezi tu, ceva mai tare care se ia doar pe reteta.
Daca le iei pe toate deodata e ca si cum te-ai droga stiu multi oameni(pe net am aflat)care au murit din aceasta cauza.
De preferat nu lua, daca nu vrei sa ajungi la doctor pentru spalaturi stomacale
NIMIC. Am luat 7 deodata, algocalmine si parasinus acum 10 minute si n-am NIMIC.
Iti zic eu ce se intampla, pentru ca am "experimentat" asta dupa 10-15 min dupa ce iei 10 pastile incepi sa ametesti, iti tremura picioarele si nu poti merge calumea vezi in ceata, te doare capul si vomiti...trebuie sa bei apa cu sare.parca asta am baut eu. trebuie sa stai in pat ca sa te simi mai bine.a doua zi, te simti mai bine!