| MirelaR01 a întrebat:

Hey! Am și eu o întrebare. Dacă iei mai multe palme in cap consecutiv( in partea de sus a capului, nu pe frunte, nu pe față) pățești ceva? Si daca te doare puțin? Adică poți să ai vreo problema din cauza asta? Te poate afecta?
Plss, dacă puteti sa raspundeti cât mai repede.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Te poate afecta ca te va durea capul dar nu mai lasa pe nimeni sa iti dea palem in cpa nu e normal asa ceva.

| Mirris a răspuns:

Nu mai lasa pe nimeni sa dea in tine, mai ales in cap. Aparate, de altfel ai sa ajungi sa te doara si fizic si psihic.Probabil te doare capul din cauza loviturii. Daca ai durere insuportabila du-te la doctor.

| MirelaR01 explică (pentru Mirris):

Nu am o durere insuportabilă, am uneori o presiune mică in zona respectivă...dar nu mi s-a mai intamplat, si nu vreau sa fie ceva grav...E nevoie de RMN sau sa merg la medic? Off, sper sa nu fie grav.

| Mirris a răspuns (pentru MirelaR01):

Daca durerea persista du-te la medic.El va sti exact ce e de facut.Nu amana.Stii vb aia "nu lasa pe maine ce poti face azi".Nu vreau sa te sperii insa un control intotdeauna e binevenit.Sanatate.