E pre devreme pentru simptome de sarcina, dar nu este exclus sa fie insarcinata.
De la sarcina nu e, nu are cum asa repede. cine stie, e in crestere, are probleme de sanatate, cine stie. dar de medic ati auzit?
Avand in vedere ca nidatia are loc la 10 zile si abia dupa 3-5zile incep simtonele...
cred ca prietena ta s-ar vindeca de multe boli cu pastile placebo, e asa usor influentabila!
mai documentativa inainte de a face sex, mai ales neprotejat ca clar nu stiti nica despre sarcina si alte riscuri!
Asa de repede? Nu poate fi vorba de o sarcina.Si eu am uneori aceleasi probleme ca iubita ta, dar nu ma speri asa usor.Nici voi nu o mai faceti! Nu ramane gravida daca nu ti-a dat drumu in ea. Daca da, asteapta si se va forma in aproximativ o luna. Uite aici si un site care iti va arata 9 simptome de sarcine confundate cu sindromul premenstrual.http://www.copilul.ro/......10892.html
Succes!
Eu spun la fel, nu are cum sa ramana asa de repede insarcinata nu iti fie frica, dar noi nu te putem ajuta ce are pentru ca nu suntem doctorii! eu zis sa mergi cu ea la un doctor nu costa mai mult de 50 lei consultatia o zi buna. sper ca te-am ajutat cu ceva