| faraway1998faraway a întrebat:

Hey! Am si eu o intrebare... Mi-am facut pircing in limba la un salon renumit din Danemarca acum o saptamana. Totul a fost okey pana azi cand am observat o bubita albicioasa( ca atunci cand te arzi si ti se face besica) sub limba in jurul bilei... Credeti ca este necesar sa il scot sau nu? Inafara de faptul ca am avut limba umflata nu am avut nici un fel de probleme cu el. Tin sa precizez si faptul ca ma spal pe dinti foarte des(4-5 ori/zi) si ca dezinfectant folosesc apa de gura!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Si salon renumit, te mai si "dezinfectezi" si tot ai facut infectie? Inseamna ca salonul nu are trebui sa fie asa de renumit.
Du-te la medic si daca e cazul o sa-ti dea un tratament cu antibiotice.

| faraway1998faraway explică:

Ideea este ca nu ma doare deloc... doar am aceea iritatie. Si chiar am foarte mare grija de limba mea

| CuriousStuff a răspuns (pentru faraway1998faraway):

Poti sa mai astepti putin sa vezi cum evolueaza, daca se inrautateste trebuie neaparat sa mergi la doctor. Sau poate trece de la sine, cine stie.