anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey...
Am si eu o intrebare... poate ma ajutati...

De mult timp...imi curge o substanta galbuie pe slip...

Stiti daca e ceva grav?

Sau ceva despre chestia asta...

Imi e frica sa ma duc la ginecolog...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| T30D0RA a răspuns:

Nu e grav! Este ceva normal la noi, fetele.
Daca nu vrei sa te patezi pe slip, foloseste absorbante zilnice: http://www.noifetele.ro/yourbody/discreet.php

| matraguna1 a răspuns:

Normal nu trebuie sa fie nici galben nici verzui nici nimic. Culoarea normala e alba/transparenta. Doar daca sta prea mult pe slip eventual prinde o culoare galbuie. Daca simti vreun miros ciudat sau ti se pare ceva in neregula, mergi la ginecolog. Oricand e bine sa stii parerea unui expert si e ok pentru sanatatea ta, chiar daca poate nu ai nimic. E bine sa fii preventiv decat sa amani si sa te trezesti cu lucruri mai grave pe viitor.

| ZuZuAleX a răspuns:

Lichidul ala galben semnifica maturizarea la fetebig grin esti in faza de pubertate si e normal. asta inseamna ca in ceva timp va aparea si prima menstruatiebig grin nu te speria e normal! ai grija la igienatongue pup:*

| lil_2808 a răspuns:

Esti fata nu?
adica asta inseamna ca esti la pubertate. Peste un timp iti va veni ciclu. este normalwinking

| adriana_5532 a răspuns:

Se numeste secretie vaginala si e ceva normal la fetehappy toate fetele trecem prin astahappy inseamna ca esti domnisoara acumhappy

| cyciu a răspuns:

Poi la mine problema e ca mie mia`a venit ciclu de 3 ani, eu am 17 ani acum