| pisciutza19 a întrebat:

Hey am si eu o întrebare voua cand va venit prima menstruatie? Cum a fost? Mie mi-a venit la 17 ani jumate si am avut dureri rău oare sunt eu mai atipicapa din punct de vedere al vârstei? Fundă

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Gabriela_Ariana_1998 a răspuns:

17 ani? Hmm..cam târziu, însă nu consider ca e o problema acum dacă ti-a venit, cel mai probabil ai avut o dezvoltare mai înceată, nimic grav presupun.Mie una mi-a venit la 10 ani si nu am avut probleme sau altceva, însă țin sa te anunț ca m-am dezvoltat mult prea repede. Daca ai probleme consulta un doctor.Bafta in continuare!happy

| ananeacsu34 a răspuns:

La 17 ani ti-a venit menstruatia? Cam tarziu.Eu,una,am avut prima menstruatie pe la 11 ani si jumatate. Nu a fost ceva neobisnuit,stiam ca odata si odata se va intampla. Si faza cu durerile,crede-ma e absolut normala,pentru ca asa e la menstruatie. Nu e faza ca esti tu mai atipica din punct de vedere al varstei, dar depinde de fiecare organism feminin. Sunt fete care, la menstruatie, nu au nici un fel de durere si fac activitati obisnuite si altele care au dureri crunte. E ceva absolut normal, dupa parerea mea.