| anaMARIA a întrebat:

Hey! am si eu o nelamurire.Surorii mele i se mai intampla sa-i curga sange din nas fara motiv.nu se loveste, nu nimic.Chiar si acum aprox 5-10 min statea in pat, vorbeam si i-a dat sangele pe nas din senin. Stiti cumva care ar putea fi cauzele? multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dorin78 a răspuns:

O mica escrescenta sau o tumoare care apasa pe un vas de sange mai fragil in interiorul narii poate fi de asemenea o cauza a sangerarii, sau doar o fragilitate a unei venule, care de asemenea poate fi rezolvata prin cauterizare la medicul ORL, in anumite cazuri mai poate aparea si pe baza de stres ca urmare a unei cresteri usoare temporare a tensinii arteriale.

6 răspunsuri:
| FunkyPeach a răspuns:

Poate fi din cauza lipsei de calciu.Cel mai bine ar fi sa mearga la medicul de familie si sa ii spuna. Dupa cum spune si TPU "Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament."

| Maryvyc a răspuns:

Si mie mi s`a intamplat. am fost la doctor si mi-a spus ca de la caldura happy

| Mihaa12 a răspuns:

Ceau.s-ar putea sa aiba tensiune si daca nu e asta trebuie sa o vada un doctor! happy

| bogdan007 a răspuns:

Si eu am avut aceeiasi problema...doctorii mi-au spus ca am un sgarci sau un muschi slabit la nas... apoi am fost la alt doctor si mi-a bagat in nas niste sarme incinselaughing.dar degeaba.

vezi ca se gasesc la farmacie niste alea...un fel de burete.rupi un pic din el si il bagi in nara de unde curge sange... bucatica aia de "burete" absoarbe sangele care curge si se opreste imediat

dar cel mai bine ar fi sa te duci la doctorwinking

| BGDs a răspuns:

Ar putea fi orice, de la un traumatism local la o boala generala, adica un deficit de coagulare. De obicei primele semne pentru deficitele de coagulare sunt sangerarile din nas, din gingii si aparitia vanatailor pe piele fara o cauza cunoscuta. Cel mai bine ar fi sa te vada un medic internist

| anaMARIA explică:

Multumesc pentru raspunsuri :*