| Alle_3959 a întrebat:

Hey! Am si eu o problema...Am un dinte din fata(incisiv) mai lung fata de restul...Am fost la dentist si mi s-a spus ca de abia dupa 18 ani il voi putea scurta pentru ca acum risc sa se distruga smaltul. E adevarat? Ce pot face sa il am la acelasi nivel ca restul? Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| fanaa a răspuns:

Am aceeasi problema ca tne.sii am 15 ani.ne e nimic grav acel dinte poate fi pilat ...sauu daca nu iti vor creste toti dinti la aceeasi egalitate eu iti spun ana pentru ca sunt in aceeasi situatie.si mai stiu ca mama mea este dentista si deeacea,,, sper ca te-am ajutat macar putin

3 răspunsuri:
| Zazu a răspuns:

Este perfect adevarat, smaltul se pileste iar dintele ramane fara protectie.Nu faci nimic! Cu varsta o sa scapi de complexe.

| Andrada1 a răspuns:

O sa poti. Ti-a spus dentistul bine. Trebuie sa ai rabdare. happy

| nicu22 a răspuns:

Asculta ce zice doctorul, el se pricepe cel mai bine.