| dendenysa a întrebat:

Hey! Am si eu o problema. Ma doare cand ma excit! Am 17 ani si nu mi-am inceput viata sexuala, de catea luni atunci cand ma excit ma doare toata partea vaginala.si nu intzleg de ce? Va rog sa imi aprobati intrebare. Am nevoie de ajutorul vostru!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Alistair a răspuns:

Du-te la ginecolog pentru ca poate fi o infectie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista ginecolog.happy

| piisycutzza a răspuns:

Du-te la ginecolog. in locul tau m-as duce la o fata

| DanClauS a răspuns:

Daca esti super/extra emotionata se explica, incearca sa te relaxezi.
Cel mai bine este sa consulti un medic ginecolog, insa ai grija, sunt putini care stiu ce sa faca si cum sa faca. ar trebui sa te interesezi foarte bine inainte sa alegi.

| Adelin_1656 a răspuns:

Te doare, pai te doare, normal ca te doare. Te doare sufletu poate... Glumesc. Daca durerea e in zona organului genital inseamna ca trebuie sa te duci la un ginecolog. Daca durerea e altundeva si se manifesta inexplicabil, e o stimulare puternica al actului sexual.