| cryssbby a întrebat:

Hey. Am si eu o problema. Trebuie sa imi pun aparat denatar dar mi fff frica doare? si acel permanent care se scoate dupa un timp cum e? fundita plsss rasp repede! Cam cat costa? cei cu exp mai ales sa rasp!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| byancutza a răspuns:

Buna,nu trebuie sa iti fie frica deoarece o prietena de-a mea a avut si nu doare, numai k va trebui sa mergi o data la nu stiu cat timp la control si partea buna e ca dupa ce o sa scapi de e o sa ai dinti frumosii si foarte drepti, iar daca cineva incearca sa rada de tine sa nu bagi in seama

3 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Vei simti un disconfort in primele zile pana te vei obisnui cu aparatul. Cat despre pret, depinde ce fel de aparat este, fix sau mobil. Cele mobile sunt mai ieftine( in jur de 120 RON). Cele fixe costa mai mult ( pentru ambele parti, pe mine m-a costat 1000 EURO).

| AndriciTpu a răspuns:

Ei bine nu e nimic dureros nimic sa te incurce costu nu mai stiu dar nu e prea scump

| cati497 a răspuns:

Nu doare deloc nu trebuie sa-ti fie frica, si eu am avut acu cam 1 an si pe atunci am dat 250 lei pe el.La inceput e mai greu pana te obisnuiesti, intr-adevar s-ar putea sa vorbesti mai sasait atat tot in rest cum am spus la inceput nu doare deloc!