| CoolImages a întrebat:

Hey! As vrea sa va cer o parere. Am 14 ani si in ultima vreme am slabit foarte mult (aveam 48-49 iar acum am cam 44-45!) nu stiu ce sa mai fac! Nu am tinut dieta in viata mea,iar in ultima vreme sunt balonata tot timpul, am si probleme cu scaunul.fac odata la 2-3 zile! Mama se ingrijoreaza ca slabesc pe zi ce trece!
Mi-am facut analizele si sunt sanatoasa.Ce as mai putea face? Niste pareri, sfaturi m-ar ajuta foarte mult! Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Mănâncă bine.
Trebuie să încerci să mânci o gamă foarte variată de alimente,pentru a te asigura că organismul tău primeşte tot ce îi trebuie.
Puţin şi des.
Încearcă să mănânci alimente care conţin multe proteine cum ar fi peşte,carne,ouă,lapte,brânză,fasole,mazăre, conopidă, brocolli.
De asemenwa, ai nevoie de carbohidraţi cum ar fi pâine, paste, cereale şi bineînţeles o mulţime de fructe, legume proaspete.
Să nu excludem mişcarea, foarte importantă, evită sedentarismul pe cât posibil.
Te pup!

Răspuns utilizator avertizat
| TheAnonimous3037 a răspuns:

Incearca sa mananci mult si de 3 ori pe zi.