anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey!happy as vrea si eu sa stiu ce trebuie sa consumi cand ti dieta disociata 1-1-1...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ramo80 a răspuns:

Hai sa-ti spun cum am tinut-o eu si ce am mancat. Luni-fructe. Dimineata mancam o banana. La pranz, in jurul orei 1, salata de fructe din 2 mere, o portocala, o banana, o jumatate de grapefruit roz(e mai bun la gust). Seara, la ora 7 iar salata de fructe, aceleasi cantitati, dar depinde si de tine cat de mult poti manca. Marti -lactate. Dimineata o cana cu lapte mai slab. La pranzun castron cu iaurt slab amestecat cu branza degresata. In timpul zilei mai bei lapte(ai voie un litru de lapte pe zi). Seara ce ai mancat si la amiaza. Poti manca cu putina mamaliga sau o felie de paine de secara. Miercuri- legume. Eu in ziua de legume mancam mancare gatita, varza, spanac, mazare, cu maxim doua felii de paine de secara., doua mese, la pranz si seara. Joi-carne de pui. Prajeam un piept de pui pe plita si mancam toata ziua. Vineri-legume. Iar mancam mancare gatita sau uneori schimbam si mancam salata(castraveti, rosii, ardei, salata verde, ceapa) cu putin ulei. Sambata-peste.Bagam 2 pesti de marime medie la gril sau in tava la cuptor, mancam unul la pranz si unul seara. Duminica te poti rasfata putin. Eu mancam friptura la gratar cu garnitura de legume(mazare, fasole verde) si salata. Am baut aproximativ 2 l de apa in fiecare zi, miscare am facut prea putina. Important e sa nu mananci seara dupa ora 8 maxim. Am slabit in 2 luni si jumatate, aproape 9 kg. Tatal meu a tinut si el dieta aceasta dar mergea la sala de 3 ori pe saaptamana si a slabit in 3 luni 21 de kg. Oricum barbatii slabesc mai repede. Vroiam sa-ti mai spun ca nu am avut probleme de sanatate pentru ca mancam tot ce are organismul nevoie si suficient de mult incat sa nu simt foamea. Mult noroc si ambitie!

1 răspuns:
| salomeea27 a răspuns:

In fiecare zi mananci alimente dintr-o anumita clasa. De exemplu:
- in prima zi mananci carne (cea mai slaba),
- in a doua zi mananci legume (orice fel),
- in a treia zi mananci lactate (cu cat mai putina grasime),
- in a patra zi mananci fructe (de orice fel).