| Laly_4113 a întrebat:

Hey.Asta este o intrebare pentru fete.Eu am 13 ani si inca nu am ciclu? Toate colegele mele au numai eu nu.Credeti ca e ceva normal? Sunt in avantaj sau dezavantaj? Mama zice ca ar trebui sa ma bucur ca nu am inca fiindca mai pot sa profit de anumite lucruri si ca nu am nicio grija.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Esti in avantaj daca iti va veni totusi pana la 16 ani. O sa ai risc mai scazut de cancer de san, de exemplu.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu este prea tarziu si mama ta are dreptate. O sa te saturi de ciclu... pana peste poate. Dar asa este viata la femei.

| anad a răspuns:

Am citit undeva ca daca iti vine mai tarziu si la menopauza intri mai tarziu. Esti in avantaj si acum si atunci( nici cu simptomele menopauzei nu-i de glumit!)

| cami_5314 a răspuns:

Cu siguranta nu e o placere sa ai ciclu. Fii fara grija ca o sa-ti vina. Esti inca mica. prima menstra apare in medie la 12-14 ani, dar poate sa apara si mai tarziu si sa fie totul ok.
Daca stii engleza cred ca e interesant sa citesti asta http://www.obgyn.net/displayarticle.asp?page=/yw/articles/first_period

| D A R i U t S s A a răspuns:

Mamica ta are dreptate.happy
ESti in avantaj deoarece
1 nu stai sa dai banii pe tampoane
2 nu ai dureri de burta
3 nu stai sa te schimbi mai tot timpu
4 nu te trezesti dimineata cu pijamaua plina de sangehappy

O sa iti vina si tie mai devreme sau mai tarziu.happy
Bafta

| Miha a răspuns:

WoW esti foarte norocoasa dupa parerea meawinkingeste o povara sa ai ciclu x(. In plus nu-i nimic neobisnuit altor fete le pot veni si la 15-16 aniwinkingdepinde de corpul tau.Esti in avantajwinking

| Criss1105 a răspuns:

Esti foarte norocoasa...winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uffff avantaj. Crede-ma ca nu vrei sa ai calvarul ala în fiecare lunasad

| imiplacemov a răspuns:

Si clar ar trebui sa te bucuri. Cand o sa iti vina sa vezi ca o sa iti doresti sa nu iti fi venitlaughing
Stai linistita.

| Elena_9796 a răspuns:

Oo mama. ce noroc pe tine fataa...hypnotized
am o prietena are 14 ani si nu are...
plus de asta sunt cateva lucruri care sunt un mare dezanvantaj in a fi pe stop, la fel cum a pus D A R i U t S s A...
este ceva super normal...esti in mare avantaj.nici nu stii...si poti profita sa porti haine deschise, maiu ales ca de acum vine varawinking. dar daca inca nu ti a venit trebuie sa fii precauta totusi.
daca simti ca te doare burta tare.mai jos.trebuie sa iti iei si tu o pereche de pantaloni mai inchisi la culoare.si sa pui si tu un absorbant zilnic sau chiar un tamponwinking si pe mine ma mai dor si sanii putin cand treeb sa imi vina
oricum ai un mare noroc. o sa te saturi de atata sangelaughing
sper ca ti am fost de ajutorhappy