anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Atunci cand slabesti, slabeste si capul? Adica ma refer ca un coleg de clasa a slabit dar pur si simplu capul nu a slabit, si este slab dar cu o ditamai capatana... Ma rog, si eu vreau sa slabesc dar vazand ce i s-a intamplat omului asta nu stiu ce sa mai cred? Difera de persoana? Funda! Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Capul nu slabeste ma, craniul e os. Pot slabi cel mult obrajii si in caz de slabire crunta se fac niste gauri in dreptul tamplelor.

| alexia29 a răspuns:

laughing))))))))))))) interesant

| CuriousMind a răspuns:

Grasimea se acumuleaza pe toata suprafata corpului uman, doar ca asa cum oamenii se diferentiaza intre ei asa si grasimea se acumuleaza in anumite zone/regiuni diferite de la o persoana la alta. Dar in concluzie prin " a slabi capul " te referi la grasimea acumulata pe suprafata fetei si a craniului incluzand gatul, obrajii, etc. Exista si anumite exercitii menite pentru arderea grasimilor aflate la nivelul capului, exercitii pentru slabirea fetei, obrajilor, indepartarea barbiei duble, gatului, etc. deci stai linistit, slabeste atat cat sa fii sanatos happy