SI eu port ochelari de o luna si ceva.Azi le spui parintilor tai asa "Mami, tati, am o problema, nu vad prea bine de la o distanta anume, trebuie sa-mi fac ochelari!" si le explici ce problema ai, ei sunt de acord, apoi te duc intr-o zi libera de-a lor si te duc la doctor sa-ti dea niste picaturi in ochi, apoi vii in alta zi depinde de porgramare sa-ti masoare dioptriile adica ce pupile ti se potrivesc si de la ce distanta! si apoi te duci intr-o alta zi libera si iti iei ochelarii potriviti, trebuie sa porti cativa ani pana iti recapeti vederea, succes! funda?
Deci iubita mea, nu ascunde aceste chestii de parintii tai, caci o sa regreti tare amarnic. Spune-le chiar in clipa asta, ca apoi mai tarziu sa nu regreti. Ochelarii costa in jur de vreo 200-250 LEI.Dar oricum medicul oftalmolog o sa te intrebe si mai repet odata : NU E BINE SA ASCUNZI CHESTIA ASTA DE PARINTII TAI, maibine spune-le verde in fata.O zi buna si nu vreau sa te sperii.
Pai simplu. le spui ca ai probleme cu vederea si ai vrea sa mergi la un oftalmolog. te duci acolo te controleaza iti spune ce lentile ai nevoie. te duci faci comanda si cam asta e tot. eu mi-am luat ochelarii intr-o zi
Preturile lentilelor difera. exista perechide lentile doar pentru o zi, pentru o luna sau chiar mai mult...si sincer eu cred ca ar trebui sa le spui parintilor tai cat mai repede ca ai nevoie de ochelari pentru ca daca astepti se poate agrava, iar apoi va trebui sa porti mai mult timp ochelarii sau chiar toata viata... sper ca ti-am fost de ajutor
Cum a pus si anonim20122.dar pot costa si 300.ai mei atat au costat.si apropo.nici o comanda.mie mi i-a dat intro jumate de ora sau o ora?(nu_mi mai amintesc exact.