In mod cert, pentru a putea incepe tratamentul, va trebui sa mergi la medici (da, de diverse specialitati) si sa faci analize, teste, sa parcurgi niste pasi.
Trebuiesc ajustate cantitatile hormonilor de care organismul tau are nevoie, este necesara monitorizarea continua, deci nu este chiar atat de simplu.
Daca nu stii de unde sa incepi, mergi mai intai la psihiatru (da, acesta va trebui sa confirme disforia de gen pentru a putea incepe intreg procesul si va trebui sa iti monitorizeze sanatatea psihica pe parcurs) si la endocrinolog.
Numai bine!
Mulțumesc pentru răspuns, e un procesc foarte greu prim care trec, dar chiar sunt hotărâtă sa merg pana la capăt
Esti hotarita sa mergi mai departe, adica hotarit se te faci fetita, pentru ca tu esti barbat esti tare de tot, eu ce sfat iti pot da, iti pot trimite un cartus, ti l-ai bagat unde trebuie si ajungi unde trebuie Medicii cam asta ar trebuie sa aiba, pe linga bisturiu, sa aiba si o arma de asta sa va trimita rapid pe alta lume, pentru ca in lumea asta nu-i ceva normal sa faci asa ceva.
Daca ai fi trait in pestera, ai fi fost papat de lup de mult timp, cei din tribul respectiv tiar fi dat brinci de pe ceva stinca si dus ai fi fost.
Exemplare ca voi nu prea are ce cauta intr-o comunitate de oameni normali.
Nus impotriva sa fiti eliminati,. dar eu vas face un oras separat, acolo sa faceti ce vreti, o insula ceva, in RO vas duce pe insula mare a brailei si acolo sa traiti.
Esti gotarata sa mergi mai departe , legea ar trebuie sa va interzica orice rahaturi care contravin legilor naturii, stai acasa la voi, sa nu iesiti pe afara de mina, sau mai stiu eu cum.
Voi duceti specia la disparitie, deci natura nu tine astfel de exempare ca tine.
Poti sa spui ce vrei, ma poti si injura, dar adevarul asta este. Nu esti tu de vina, dar voi astia care iesiti asa din fabrica trebuie sterilizati, nu rahaturi transformati sterilizati obligatoriu sa nu mai duceti mai departe rahatu.
Sunt convinsa ca este un proces greu si va fi un proces greu, in continuare.
Dupa cum observi, exista si persoane limitate care ingreuneaza situatia. Sper ca hotararea ta sa te faca mai puternica pentru a putea trece peste toate aceste rautati gratuite.
Oricand doresti, orice intrebare ai avea, imi poti scrie.
Multa sanatate!
Nu vreau comunisti la mine in comentari, multumesc
Multumesc din suflet
Relian, daca crezi ca nu esti de folos la asemena subiect, te rog sa pleci de pe pagina mea, nu vreau sa văd paraziți sociali cu mentalitate de ceaușiști, accepta și tu ca nu vei putea schimba nimic la noi, indiferent cât de transfobi ești
Și locuiesc in regatul unit, nu mai stau in țara ta cu incuiati
Daca locuiesti in regatul lu peste prajit, tot roman o sa fii, sau esti. Pe de alta parte daca spui ca nu mai esti in tara mea de inculti ce cauti pe webistele asta romensc de incluti?
Du-te frate la regatul peste prajit si discuta cu aia acolo. Apropoo ca chestie eu nu locuiesc in RO, locuiesc in Statele Unite, plus de asta is si cetatean american, asa ca nu stiu la care tara ai facut referire.
Mentalitate de ceausit? Eu am spus ce se intampla in natura, nu are nici o legatura cu sistemul de guvernare dintr-o tara, deci natural tuy esti un rebut, nu ai ce cauta intre oameni, in mod natural, daca am fi sot la inceputurile omenirii sigur ai fost alungat, ramaneai singur si te papa lupu, asa cum am zis
Eu nu caut sa schimb nimic la oameni, nici la voi, orice om sanatos la cap va accepta, dar nu sa iesiti public, eu as interzic e magariile astea, aceste anomalii sa se arate in public, cum am zis poti face ce doresti la tine acasa, dar cand iesi in public stai in banca ta, nu te vad de mina cu altul, nu barbat imbrtacat un fuste mini si alte rahaturi.
Plus nimic operatii, stati asa cum va lasat natura, daca natura te voia femeie, stai linistit ca erai deja femeie, deci tu pe linga ca esti cum esti, mai ai si probleme psihice vrei sa te faci femeie, ca asa simti.
Hai sa ne luam fiecare dupa ce simte, unde am ajunge? Luam un nebun, ala nu stiu ce vrea sa umble un fundu gol pe strada si asa mai departe, ce facem, unde ajungem?
Specia umana are nevoie de barbat si femeie sa faca copii, sa duca specia mai departe. Asa voi ce anume faceti? Cum am zis lumea va tolereaza, dar se pare ca in ultimii ani v-ati luat lumea in cap.
Pctu meu de vedere nu-i unu ratacit, stai tu linistit, eu as chema lumea la vot, sa aprobe sa nu iesirea in public a anomaliilor naturale, a defectelor umane sau nu.
Deci odata ce traim cu toti intr-o comunitate, intr-o societate, mi se pare normal ca toti sa avem dreptul sa hotarim.
Deci incuiat esti tu, ca normal sigur nu esti. Nu este vina ta, dar macar fii rezonabil nu mai jigni oamenii ca au alt pct de vedere asupra vietii.Eu nu team jignit, eu am spus ca oameni ca tine sunt defecti, asta e un adevar, nu este jignire.
Ca am spus ca vas duce pe o insula, am spus pentru ca deja sa ajuns prea departe, lumea intelege legea si civilizatia gresit, cineva trebuie sa vine si sa corecteze.
Nus comunist, trebuie sa existe si critica, altfel unde am ajunge? Comunistii nu se ocupau cu indivizi defecti din fabrica, dar ca idee, ce au facut in legatura cu indivzi ca tine, eu zic ca asa este normal sa procedeze orice tara, orice guvernare, orice societate umana.
Treb sa pricepi ca tu esti un produs care nu aduce nimic bun speciei umane, asta din pct de vedere ca organism, esti un defect. Cind o sa recunosti asta, atunci poate o sa intelegi, de ce nu trebuie lasati indivizii astia sa se manifeste public, pentru ca nu-i normal, nu-i logic.
Ma plictisești cu natura ta și cu dumnezeul tău, nu are rost sa ma plictisești și sa imi spui ca Dumnezeu ma creat bărbat și ca vreau sa deveni femeie, e corpul meu și fac ce vreau cu el, nu ești tu in măsura sa decizi ce sa fac cu corpul meu și cu identitatea mea
Se vede ca trăiești in peștera și nu ai mai mult de 12 ani
Singura specia care respira aerul degeaba și face umbra pământului degeaba ești chiar tu relian?
nu cred in Dzeu, c a de era asa nu mai spuneam ce am scris. Te plictiseste adevaru? Doare rau asa e Ce bun era daca durea si prostia, acum cred ca te tavaleai pe jos de durere
Deci tu si altii ca tine asta fac, is pe aici degeaba, nici la numar nu poti fi pus ca nu au aia unde sa te numere.
Daca tot continui cu jigniri, atunci hai sa iti fac pe plac.
Pe linga ca esti o anomalie a naturi, un rebut clocit, mai faci si git, du-te dreacu de handicapat, ca de fapt asta si esti un handicapat, normal nu esti, tocmai ce ai spus ca vrei sa fii femeie, deci un om normal nu esti si nici no sa fii vreodata.
Piei satana nu stiu cum te lasa astia pe aici sa scrii asemenea rahaturi.
Nu ai voie sa vii sa intrebi asa ceva, ducetiva in prapastie, aici este o comunitate de oameni normali, trebuie sa te supui majoritatii, asa e legea, nu veni cu rahaturi, du-te si cautai alta lume unde sa va accepte rahatu, ba anomalie care esti
Vaii relian mai făcut sa plâng, o sa fiu bărbat de acum înainte, o fac pentru tine
Mai romane, mai turcule, am spus ca e bine sa vorbersti frumos cu orice om, indiferent ce parere are.Tu deja ai jignit, ce ai mai spus, doara ca nu-s eu de acord cu tine, asta arata cit de slab esti, deci inteleg eu ca naturea te facu mai altfel, dar macar vorbeste frumos, ori tea afectat si la cap? Vad ca scrii pe aici, intrebi, daca cineva este impotriva ta, fara sa te injure, sau mai stiu eu ce, nu vad motivu pentru care tu sa il jignesti.
Dar asta e lipsa de educatie, mai spui ca esti si in regatul unit asa vorbesc aia pe acolo?
Eu is din Texas, is mai taran, dar tu din UK, numai cand spui UK wow, lumea zice uite pe asta auzi regatu unit deci are lumea pretentii la tine mai mari.
Sa fii sanatos unde esti, cum esti, eu am spus pctul meu de vedere, ca nu iti place tie asta e fix problema ta.
La fel, eu consider intrebarea asta ca fiind ilegala pe aici, nu trebuie sa promovam chestii de astea, vad Cristina admina de pe aici, sterge mesaje ca am spus ca am cumprat antibotice fara reteta din RO dar lasa sa se promoveze printre oameni chestii asa cum ai si faci tu, pe astea nu le vede.
Nu am vazut in viata mea asa rautate si asa homofobie de parazit sincer..care e problema ta cu persoanele trans? cu ce ti au gresit? comunist infect care nu poate accepta si alte lucruri iesite din tiparul lui
Hai sa clarificam intai ce esti: trans-sexual sau trans-gender?
Surplusul de estrogen poate duce la cancer, de aceea NU este recomandat sa-l iei fara sfatul strict al unui medic endocrinolog, facut numai dupa investigatii hromonale foarte amanuntite.
Transgender, tranzitionez către feminin
Asta se face STRICT sub supraveghere medicala, ca orice surplus de estrogen poate duce la aparitia unui cancer.
La fiecare 3-6 luni se fac analize stricte de masurare a hormonilor si se ajusteaza non stop cantiatea lor, ca sa nu declanseze un cancer sau dezechilibre hormonale care iti pot inrautatii situatia.
Este intr-adevar un proces foarte lung si anevoios dar trebuie cautat un medic endocrinolog care stie ce face, ca altfel risti sa nu mai fii om intreg.