| Mada19Mady12 a întrebat:

Hey Buna! Am o problema de sanatatesad (poveste lunga)
Am probleme cu fierea intr-o noapte m-a luat salvarea la 3 noapte avand crize ff mari de fieresad A doua oare la fel ...Pana la a 5 oara!
Am tratament de vreo 19 pastile pe zi! Iau: Colibil No-Spa Ect... (nu le tin minte) am facut 5 ecografi si ma gasit cu colicist..Doctori ma-u internat o zi si o noapte am stat la perfuzisad Azi am fost la urziceni l doctor sa fac ecografie si tot cu colicist ma-u gasit! Iau pastile de 2 luni si mor de durere! Ma inteapa sub sanul drept Si se lasa in jos apoi ma ia cu transpirati dar de fapt mor de frig! Am fost la Bucuresti si tot la fel! Trebuia sa se treaca dar nu! Adica mor de durere ma oare de mor! Ce credeti ca trebuie sa fac?
P.S.TIn regim alimentar de 2 luni dar nimic!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| doctoressa a răspuns:

Daca exista un calcul in colecist, atunci va trebui sa faci o interventie chirurgicala prin care sa fie scos colecistul, altfel nu vei scapa de aceste dureri. Poti da mai multe detalii despre rezultatele investigatiilor facute: analize de laborator, ecografie, CT abdominal.
http://www.i-medic.ro/boli/litiaza-biliara-calculi-biliari-pietre-la-fiere