| Mihailush a întrebat:

Hey buna! Am parul uscat si deteriorat si plus la asta nu am parul des. Cum as putea sal aduc la normal? sad sadsadsadsadsad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| malvinacroft a răspuns:

Cateva lucruri: ulei de ricin amestecat cu galbenus de ou, iti masezi cu amestecul scalpul si il lasi jumatate de ora, dupa care te speli de preferinta cu un sampon mai natural (favisan sau vivanatura sau hofigal) si il clatesti cu apa in care ai pus 2 linguri de otet de mere; nu te mai vopsesti cu vopsea chimica, ci cu henna; trateaza parul si scapul cu tinctura de brusture combinata cu tinctura de ardei iute si de urzica, o data pe saptamana; mergi la medic si fa-ti un test medical, vezi cum stai cu tiroida (parul se sibtiaza si cade mult si cand tiroida e afectata); mananca natural, si in principal galbenus crud de ou (adica de exemplu, cand iti faci ou fiert, fa-l moale, ca sa ramana galbenusul lichid). Galbenusul de ou contine biotina, supranumita "vitamina parului". Barbatilor chei intotdeauna la analize le iese carenta de biotina.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

singura metodă e să-l tunzi.

| Tinna666 a răspuns:

In primul rand trebuie sa iti tunzi varfurile despicate(stiu ca nu iti surîde ideea dar daca nu le tai, se vor despica tot mai tare si chiar si pe lungimea firului si niciodata, cu niciun produs nu vei reusi sa iti lipesti firele despicate inapoi). dupa ce l-ai tuns poti incerca masti din ulei de ricin, ulei de migdale si ulei de usturoi. aplici masca cu o ora inainte sa faci baie.si mai poti folosi o masca de la kallos cu placenta.chiar e buna...

| kanechy a răspuns:

Singura solutie in afara sa.l tunzi este acea sa renunti la placa si la feon, feonul iti usuca parul la exterior iar placa iti incinge firul de par si il face sa cada din radacina iar zona de unde a cazut nu se regenereaza asa usor deci din cauza asta este rar parul.