Unele filme au in impact negativ ca twilight chiar si avatar... oamenii se simt tristi pentru ca lumea lor e minunata.un sfat:trebuie sa vorbesti deschis cu civeva...doar timpul si un prieten drag te poate scapa de acest ''nor de ploaie''.si nu te mai uita la twilight pentru o vreme(uita-te la desene ca mine )
Sa te apuci sa faci ceva care sa-ti ocupe timpul si care sa te ajute sa iti faci prieteni si sa fii mereu intr-o atmosfera placuta:p. Eu zic dansul! Acolo chiar te distrezi si te simti si bine in pielea ta, te simti frumoasa. Apoi, citeste, invata o limba straina, cumparati un caine/pisica/papagal etc. Cheama o prietena si aranjati o sedinta foto cu cearceaful pe pereta, ca sa creada lumea ca este studio foto. Sunt multe modalitati de ati trai viata. Stii vorba aia: I want to live before I die!
WOW acum inteleg dc americanilor lea placut atat de mult Twilight incat au ajuns sal detesne la un momenta dat, si eu am vazut toate 3 filmele si mi-au placut mult dar acum cand vad cata lume face crize pentru trilogie imi vine sa-i dau foc
AkA,nu e cinstit sa postezi de pe doua conturi.te-ai dat de gol postand 'ad literam' aceeasi intrebare si pe userul 'eu'.