In partea dreapta e apendicita ar fi bine sa faci un control medical ( fratele meu a avut apendicita perforata si cum sa iti zic --- pe scut a fost o minune) recomand un control medical e o operatie simpla 2 saptamani maxim (sau una si esti acasa) nu ai vrea sa stai 2 luni in spital asa-i
Curaj tehnologia actuala e performana asa ca nu amana orice ar fi. Sanatate si nu amana!
Bună.
Ţin să îţi spun că eu am o problemă cu apendicita...Adică mă iau durerile(fără vărsături,diaree,febră).Dar la mine se întâmplă din cauză că mă gândesc prea mult că voi muri de apendicită .
În fine. Apendicita se asociază cu dureri abdominale persistente care se lasă în partea inferioară a abdomenului(partea dreaptă de jos),cu vărsături,diaree,febră.
Eu nu îţi garantez că ai apendicită,dar nici că nu ai. Dacă faci febră,te duci OBLIGATORIU la spital. Dacă tot de doare...Du-te la medic. Măcar să vezi ce ai,deoarece,dacă nu ai apendicită,şi te doare, sigur ai altceva(ceva pe la ovarul drept-se poate anexită) sau poate ai făcut o ocluzie intestinală.Să ştii, însă, că poate să te doară şi fără motiv(adică ai spasme), dureri trecătoare.Deci,ai grijă de tine.
Eu zic să mergi la medicul de familie să îi spui, şi dacă este nevoie, îţi va face programare la spital.
Sănătate!