Salut.
Poate fi o constrictie toracica si e posibil sa fie ori o pleurezie (adica ti s-a inflamat membrana care-ti acopera cavitatea toracica) ori o pneuomonie (care este o infectie a plamanilor).
Dar degeaba vorbim noi aici pentru ca nu poate nimeni sa iti faca un diagnostic online.
Recomand sa mergi in continuare la medicul de familie si sa-i spui din nou care sunt simptomele, ca sa-ti faca o trimitere catre un pulmonolog.
Nu mai sta asa. Durerile astea nu apar involuntar si nu dispar fara sa faci nimic. Si daca dispar, cand vor reveni va fi mult mai dureros si de cele mai multe ori, mult prea tarziu.
Recomand sa fugi chiar maine la medicul de familie si sa nu mai astepti nicio secunda.
Ai grija de santatea ta!
In regula, mersi pentru raspus.
Si tu sa ai grija de a ta!
Radiografie la plamani, analizele de sange, poate fii coloana, stai mult la pc? cand te misti brusc te doare?
Nu, dar la pc stau destul de mult. Incerc totusi sa imi mentin spatele drept, daca ar fi de la coloana ar fi posibil sa fie de la scolioza, cred.
Tu sa faci radiografia aia la plamani si analizele de sange, miscate mai mult, mergi pe jos, nu e sanatos asta, cu greutatea cum stai?
Am 1,70 si 55 de kg