| Bella_6044 a întrebat:

Hey:*! care stie cum pot sa imi fac o gaura in ureche sus ceva de genu si cam cat ii ia sa se vindece : http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://1.bp.blogspot. com/_WdXUu2TeVXo/TEwDUPEqoAI/AAAAAAAAAQg/gcxDwbUMsjo/s16 00/Yoko000.jpg&imgrefurl=http://online-zizzo.blogspot.co m/2010/07/pierce-2.html&usg=__0mOnubxBMeGzLnbnxiSAlYXG-T c=&h=1280&w=960&sz=69&hl=ro&start=45&zoom=1&tbnid=NubbKs LPzaLjoM:&tbnh=159&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Dgaura%2Bi n%2Bureche%2Bsus%26um%3D1%26hl%3Dro%26sa%3DN%26biw%3D128 0%26bih%3D489%26tbs%3Disch:10%2C1158&um=1&itbs=1&iact=hc &vpx=371&vpy=130&dur=386&hovh=200&hovw=149&tx=115&ty=222 &ei=G9Y1TZPiLZHA8QPjx8S2BQ&oei=htU1TYb0DMag8QPE4rW2BQ&es cu=20&page=4&ndsp=12&ved=1t:429, r:7, s:45&biw=1280&bih=489

Funda :D

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IchigoWolf a răspuns:

Nu merge poza...insa in cazul in care vrei sa-ti faci la os (ca numai acolo poti sa-ti faci sus) : Trebuie sa mergi la un salon. Poti sa iei si tu un ac si sa til bagi in ureche.dar nu-ti garantez ca o sa fie prea "placut"hee hee. Gaura cu tot cu cercel medicinal costa de la 10lei(extrem de ieftin, wow) pana pe la 50. Cercelul acela medicinal se tine cam 2-3 saptamana in ureche.Ii bine sal tii mai mult,ca sa se formeze bine gaura,fiindca altfel poate no sati mai poti face alta in acel loc...ori pur si simplu ai dat bani si ai indurat "nitica" durere degeaba :S. Durerea trece cam intr-o saptamana.App, daca te intrebi daca te doare happy.Cel putin cum mi-a facut mie.da, mo durut.Cam ca si cum te inteapa o albina :S.Deci nu incat sa lacrimezi, doar un "auch" mic. Apoi incepe pic sa te "intepe", apoi zici ca urechea ti in flacari big grin.Si tii rosie-rosie.Mie dupa 1 zi totusi mi-a disparut fierbintiala si roseata.Ii bine sa iti cureti urechea cu spirt/apa oxigenata in primele zile,sa nu se infecteze, si noh, din motive de sanatate.Si nu poti dormi nitel timp pe partea aceea, si incerci sa atingi urechea cat de putin posibil laughing.Eh, sper ca te-am ajutat happy

2 răspunsuri:
| HeartBeat_5869 a răspuns:

Hi.
Imi voi da si eu cu parerea,pentru ca am gaura si in partea de sus a urechii(putin mai sus decat cea din poza).In primul rand, mie mi-a facut-o o doamna de la un salon, cu pistolul.Sincer,nu m-a prea durut de loc(poate ca nu eram la prima abatere).In prima zi,daca stateam la locuri prea reci, sau calzi, ma ustura putin.Mi-am luat o crema(Baneocin se numeste) si mi-am dat in fiecarea zi.In primele 2 saptamani,nu am prea putut sa dorm pe partea aia (eu fiind mai sensibila la urechi) dar, apoi totul a decurs putin mai bine)Miscam de cercel, ma durea putin, atata tot.Acum,dupa vreo 2 luni, mi s-a infectat.Ok,asa am patit si la celelalte gauri(mi s-a infectat,mi-am dat cu crema,am avut grija de gaura si a trecut)deci nu imi fac probleme din cauza asta. In momentul de fata,inca imi puroieaza,inca ma mai doare daca dorm pe partea unde am cercelul, dar imi dau in continuare cu aceea crema, si sa stii ca rezultate nu intarzie sa apara.Deci merge inspre bine.
Acum, nu la toate persoanele se intampla asa.Depinde de organism,de cat de sensibil/sensibila esti,etc.
Succes daca te hotaresti sa iti faci o asemenea gaura,si sper ca nu te-am speriat cu povestea mea.
Ai te rog grija la infectii,si daca te doare prea tare si nu mai poti suporta, du-te la doctor, sau da-ti cercelul jos.Cunosc o fata care a avut mari probleme din cauza unei gauri in rontul acela al urechii.
Bye Bye!