| Laly_4113 a întrebat:

Hey, care sunt exercitiile care imi ridica burta sa nu mai fie lasata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| iulianleonte10 a răspuns:

Abdomenele sunt cele mai bune

| Norveg a răspuns:

Pai cred ca cel mai mult te-ar ajuta genoflexiunile, abdomenele si ceva de genul astawinking bineinteles ca trebuie sa le faci in fiecare zi in jur de 1 ora daca vrei sa ai si rezultate :* succes

| misskitty a răspuns:

Nu stiu sa iti dau un raspuns foarte exact.cred ca ar trebui sa incepi intii cu o mica dieta.nu drastica, dar sa mai renunti la grasimi in special.maninci putin din toate si te ridici de la masa inainte sa simti ca pleznesti.si multa miscare.agitatie.daca esti o persoana inceata nu prea ai sanse de reusita. orice faci, fa repede, in ritm alert.eu nu tin nici o cura, am1, 67 cm si 58 kg si 40 de ani.am aceeasi greutate de cind m-am nascut

| oana_8373 a răspuns:

Abdomenele

| andr33a_5009 a răspuns:

Abdomenele ajuta si eu fac si ajuta

| shadovv a răspuns:

Din intrebarea ta reiese ca ai burta (grasime) deci chiar daca faci abdomene nu rezolvi absolut nimic. Doar iti faci muschi pe sub grasime. Raspuns: slabeste si anume jogging + dieta (lasa paine, cola si mancarurile grase)!

| ciprian1993 a răspuns:

Abdomenele:X