| mikypiky a întrebat:

Hey!
Catelusa mea nu pote face caca!
Am dus-o la veterinar si a spus sa ii dam cu un gel si sa ii dam si apa cu sare.
I-am dat dar a facut putin si galben...
de fiecare data cand o scot se chinuie sa faca caca.
Va rog sa imi spuneti ce sa ii fac si ce are!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E constipata ca orice om cand are probleme de acest caz medicul ala sper ca ti-a zis ce are in cel mai rau caz e sa o operezi daca nu reuseste sa cace

| foxi a răspuns:

Supozitoare si hrana lichida!

| `KiddO` a răspuns:

Pai ar trebui sa o duci la veterinar (stiu ai dus`o dea). Am un matz :X care tot asa e constipat. L-am dus la vet si i-a facut clisma, apoi o operatie, si acum nu ii mai dam hrana uscata si ii dam mai multa apa (desii el nu prea bea). Inca e constipat sad. O sa il ducem la vet din nou.
Daca ii dai pedigree sa nu ii mai dai (sau orice alta mancare uscata). Cauta pe internet, ca sunt "retete"(mancare) speciale pentru caini pe care poti sa le prepari tu. Eventual pune o intrebare pe TPU.tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cxacate u intr-un bol si dai as manance si apoi face caca si ai rezolvat problema