anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey. Ce parere aveti de sampoanele, balsamurile, cremele, mastile etc. medicinale, naturale? Imi puteti da un exemplu de o gama?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ElenaGolfita a răspuns:

Pai te poti duce la magazine naturiste eu iti dau exemplu Plafar il poti cauta in orasul tau si de acolo iti poti lua tot ce ai nevoie sau cauti pe net retete pentru ce iti trebuie (sampoane, masti, balsame, etc). Sper ca te-am ajutat Funda?

2 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Pentru un rezultat sigur trebuie folosite pe perioade mai lungi, sincer nu prea am incredere in ele

| gosh0108 a răspuns:

Nu mai e nimic natural in tara asta. Nu ar tine daca ar fi naturale.pastile cat de cat facute din plante gasesti la plafar dar sampoane crepe si alte d-astea slabe sanse sa mai gasesti naturale.