| Love4ever.EU a întrebat:

Hey ce parere aveti de zyneryt?(pentru cosuri)Merge pentru toate tenurile? Sunteti multumiti! Se mai da cu oricare crema dupa... pe fata, pentru ca iti usuca fata prea tarE? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alexaalexandra a răspuns:

Eu am folosit zineryttongue ( asa se scrie) si m`a ajutat frt mult. dar cum dupa cateva luni nu`si mai facea efectul am incetat sa ma mai dau cu el
te sfatuiesc sa-ti cumperi si tu.chiar daca e mai scump, sa stii ca merita banii. si nu, dupa ce te dai cu zineryt nu te mai dai cu crema, il lasi asa.doar te speli cu apa si sapun
daca nu ai putea sa incerci mibazon, eritroacneol

sper ca te-am ajutat. happy

2 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

Pentru cosuri foloseste masti cu miere de albine si evita lactatele de vaca, paine si produsele din grau si carnea rosie; daca poti sa mananci numai carne de gaina de curte este si mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga Alexandra de ce nu incerci un produs special pentru cosuri care nu are efecte adverse, de la Beautycycle ( gama de produse Amway), este creat chiar si pentru tenul sensibil si costa doar 38 lei. Il folosesc si sunt foarte multumita, pot ajuta daca-mi dai un mesaj pe privat.