| Kiko a întrebat:

Hey ce se poate manca la scoala? De exemplu eu m-am plictisit de sandwishuri si vreau sa incerc sa mananc mai sanatos la scoala. Mama se gandea sa imi dea o salata in caserola... ce mai zice stomacul vostru?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ÐÄĎĄ a răspuns:

La scoala eu imi iau pachet:doua mandarine, un mar, stixuri, un iaurt.NU le iau pe toate doar cateva sin cate am spus incearca si tu!

6 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

O banana, un iaurt de baut, o cacao cu lapte, pot constitui o gustare sanatoasa la scoala. Ar trebui sa mananci acasa la micul dejun, mai consistent.

| Daria a răspuns:

Corn cu ciocolata
batoane Fitness/Nesquik
si nu mai stiulaughing

| DeeaLove08 a răspuns:

Pai un mar, o portocala, un corn, un iaurt de baut, biscuiti, covrigei, produse de patiserie, uneori chipsuri, batoane de cereale, de ciocolata etc.cam asta mananc eu la scoala depinde de fiecare zi.cum am pofta

| Liviu a răspuns:

Incearca ceva...
O bere ...respectiv un pachet de tigarihappy in pauzalaughing
de mancat...eu stiu niste chipsurilaughing
Cum faceam eu la liceubig grin
P. S Copii nu calcati iarba`
Fumati-o!

| regina a răspuns:

Pai poti incerca batoanele din cereale foarte bune si unele din ele si sanatoasebig grin fructe, stixuribig grin

| Alexandra18mai a răspuns:

Daca vrei sa mananc sanatos poti sa mananci fructe, iaurt, ceva batoane de cereale.