| cici96 a întrebat:

Hey, ceaiul verde ajuta la slabit? am inceput si eu sa beau de aproape o saptamana! cine a mai incercat? sa imi zica sigur!!winking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| anss23 a răspuns:

Da,orice lichid, chiar şi apa ajută la slăbit, deoarece îţi taie pofta de măncare, te face să te simţi sătulă. Deci dacă ţi se face foame seara târziu sau dacă nu te simţi sătulă după o masă, o ceaşcă de ceai verde te va ajuta.happy

| Cosmin86 a răspuns:

Doar sustinut de o alimentatie corespunzatoare si sport, altfel e stupid

| SuntMaleficMuhahahaha a răspuns:

Am incercat si eu!
E adevarat ..slabeste, deoarece arde caloriile si iti taie pofta de mancarehappy.

Incearca si ceai de iasomie ..are aceleas efect, si daca combini ceaiul verde cu cel de iasomie. efectul va fi mai puternichappy

| nicoleta_2342 a răspuns:

Da dar nu trebuie sa te lasi de el sau sa.l intrerupi ca altfel te faci mai ceva(grasa)

| SuntMaleficMuhahahaha a răspuns (pentru nicoleta_2342):

Nu e adevarat!
Mai documenteaza-te si tuwinking~

Întrebări similare