| Ambasada a întrebat:

Hey happy
Ceaiul verde este recomandat oricarei varste?
Adica eu am citit pe internet ca e bun pentru. par si cum m-am tuns scurt am zis sa incerc...si sorami'a si ea este tot tunsa scurt si are 14 ani si a ineput sa bea si ea ceai verde ptc. s'au vazut efecte la mine thinking
Este prea tanara? Adica nu stiu. tin minte ca am auzit ceva legat de ceaiul verde la varste fragede thinking
Multumesc :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| gabrielutzu a răspuns:

Oricum,din cate stiu eu,ceaiul verde este recomandat pentru slabit,si ca inlocuitor de cafea (nu si pentru mine,care mai combin ceaiul verde cu cafeaua) numai ca trebuie sa fii atenta sa nu faci abuz de el, pentru ca ataca ficatul, il suprasolicita si apar reactii adverse.Consumat cu moderatie, e ok.Nu stiu daca ajuta la par cu ceva. happy

5 răspunsuri:
| gabrielutzu a răspuns:

Ceaiul verde da diaree.Cand bei, neaparat trebuie ca sa ai o buda in apropiere, altfel e dezastru.

| Ambasada explică:

rolling on the floorrolling on the floorE bine de stiut
Da inca nu mi s-a intamplat rolling on the floor

| gabrielutzu a răspuns:

Inseamna ca inca nu ai baut.Eu am baut, in combinatie cu ceai negru.Nu incerca asa ceva! Nu merita sa iti distrugi viata.

| Ambasada explică:

Ehhh.cine stie ce combinatie nereusita ai facut laughing
Nu nu am patit ...INCA laughing
Si sper sa nu :-s

| gabrielutzu a răspuns:

Mersi pentru funda happy