Ce e mai importanta? sanatatea si aspectul danturii tale, pe care-o porti o viata intreaga, sau grupul de mucosi ignoranti? cine ti-e prieten, te accepta si cu aparat dentar.stai linistit.am avut si eu aparat dentar. 7 ani de zile l-am purtat.si n-am patit nimic.stiu cum e lumea. dar ce sa faci? nu toti suntem perfecti.eu te sfatuiesc sa-ti pui!
daca nu o faci, mai incolo, cand iti vei da seama cat de putin conteaza parerile si rautatile celor din jur, vei regreta ca nu ti-ai pus.
so... go ahead.cu curaj.nu ai nimic de pierdut din asta, doar de castigat. (:
Daca este o strunga din nastere intre dintii superiori din fata, nu vad de ce trebuie s-o astupi.Barbatii cu strunga au farmec si faima de iubareti. Sfatuieste-te cu medicul stomatolog.
Si eu am purtat 4 ani! Mi-a fost greu la inceput pentru ca unii sunt imaturi si incapabili sa inteleaga ca nu e nimic anormal.Ba dimpotriva faci asta pentru sanatate(unde e cazul si daca)si pentru ca vrei sa arati mai bine, sa te simti tu mai binw.whatever.Eu am fost si operata de doua ori chiar dar toate au meritat.REZULTAT perfect. Fericire maxima... 0lei ramasi. Primul lucru la care ma uit la o persoana e dantura. daca e ingrijita, frumoasa e un plus care mai tarziu te va ajuta.Suna stupid dar asta e societatea in care traim.Curaj