anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey.
Cred ca ma doare inima si imi simt mana stanga ciudat, cand spun "cred" ma refer si la faptul ca durerea se mai duce ocazional si in alte parti, cum ar fi plamanii si partea dreapta.
Am mai patit asta si acum o zi (a fost prima data), pe la ora 8 si azi tot pe la ora asta a inceput.
Se simte putin diferit si diferenta acum ar fi ca ma simt ca si cum plamanii mi-ar fi umflati (stiu ca nu e placut cum suna, dar simt partea respectiva ca si cum ar fi un burete imbibat cu apa) si mai devreme imi venea putin sa vars.
Momentan astept sa treaca si cred ca o sa ma duc zilele astea la medicul de familie. Cam de la ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Trebuie sa faci un test de efort, ecocardiac, faza e ca nu e prea bine ca simti durere si in bratul stang, asta poate semnala ceva probleme cardiace, esti o pers obeza? supraponderala? efort fizic faci? ce alimentatie ai?

| TheWolfOficial1 a răspuns (pentru RAY):

Nu sunt, am 65 de kg si 1.70. Nu depun efort fizic des si alimentati

| RAY a răspuns (pentru TheWolfOficial1):

Dar daca mergi pe jos mult timp nu te doare in tot pieptul?

5 răspunsuri:
| DarthNiger a răspuns:

Nu suntem doctori, nu putem decat sa ne dam cu parerea, ar trebui sa te duci la un medic de recomandat.

| 4ndr33y a răspuns:

Jughi intercostal cel mai probabil.

| idkkkkkk a răspuns:

Ti se pare, atat timp cand te gandesti la asta o sa te simti mai rau, crede ma ca si eu dupa ce am citit intrebarea au inceput sa ma doara plamanii si inimalaughing