| camus999 a întrebat:

Hey! cum a fost prima oara cand ati fumat marijuana? si da dependenta doar psihica sau sunt si urmari fizice? deci eu am fumat prima oara acum 2 saptamani, deci iarba era putin luata mai devreme de maturitate... deci era mai slaba si am simtit un calm cum nu am mai simtit vreodata, asa zisul "chill" iar toate culoriile erau mai accentuate si eram mult mai vorbaret laughing) si am ramas asa un pic dezamagit ca nu am simtit acea senzatie de euforie pe care o tot vad la incepatori ca mine, deci imi propun sa consum maria asa mai "matura" si sa vad cum ii big grin iar apoi sa nu mai consum... decat poate cu ceva ocazii ( adica maxim 2-3 ori pe an) tin sa va zic ca am vointa happy de exemplu : m-am lasat de tot de tigari de 6 luni si nu mi-e deloc dor happy
p.s.: cei care nu sunt documentati sau cei care n-au probat sa nu raspunda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Tu vrei sa te invatam cum sa te droghezi? Ne baneaza astia contul, in puii mei.
Si cum naiba te-ai lasat acu 6 luni de tigari daca acum 2 saptamani ai ars un pai? Sau ai tras la bong?
Marijuana da orice mai putin euforie... Nici n-are cum sa dea euforie prin mecanismul ei de actiune deci prietenii tai simuleaza ca sa para smecheri. Euforia apare atunci cand cresc nivelele de norepinefrina si serotonina din sinapse ori THC-ul nu are afinitate pentru receptorii adrenergici sau serotoninergici si nici nu ridica nivelul neurotransmitatorilor astia prin alte procese similare.

1 răspuns:
| rougeMircea a răspuns:

Ai grija la marijuana.Am avut si eu senzatia asta si am ajuns la spital.Eu zic sa renunti mai degraba, e mai sanatos pentru viata ta.