| Cristinacrs16 a întrebat:

Hey. cum pot scapă de candidă acasă fără ginecolog, spitale, etc? " am 14 ani nu sunt sigura ca am candidă dar mi se umfla și mi se roșesc amandoi albi când ating locul ma ustura și se simte la deget umflat " help ma confrunt cu problema asta de mult

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Du-te la ginecoolog nu e de joaca cu astea

| Recedaniel4 a răspuns:

Trebuie spalat fiecare zi cu apa si dat cu alifie tranciclina la amindoi unde este candida
pana trece, daca nu trece trebuie mers la medic

| Cipi1212 a răspuns:

Ar trebui să consulți un ginecolog.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Candida nu se poate trata acasă. Ia-o pe mama ta sau un adult in care ai incredere si du-te la ginecolog pana nu ajungi in spital. Pana atunci ține zona curata.

| SuNaM a răspuns:

Pai stiu de la nevasta-mea ca spalaturi cu musetel si ovule. daca ti-e rusine de ginecolog, trimite pe cineva sa se duca la farmacie si sa intrebe pentru tine...doamna de la farmacie o sa iti dea ceva.

| Liviu a răspuns:

Discuta cu mama ta, sau cu farmacista, ori daca nu, cu vreo vecina ceva care te poate sfatuii mai bine, eu as spune totusi sa discuti cu cineva feminin, o ruda de preferat

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ti-ai pus singura diagnostic!

Spune-i mamei tale ca trebuie sa mergi la ginecolog urgent!
Cand vine vorba de sanatate, lasi rusinea deoparte.