Incearca sa nu te culci asa tirziu, mai devreme si nu dormi nici tare mult nici tare putin
renunta la alimentele sarate sau picante;
nu te freca la ochi de dimineata si evita sa te atingi in aceasta zona in timpul zilei;
onsuma suficiente lichide (1, 5-2 litri pe zi);
incearca sa reduci consumul de condimente, cafea, ceai negru, alcool, tutun;
foloseste produse speciale anticearcane care mentin elasticitatea si hidratarea pielii si au in acelasi timp un usor efect antiinflamator. Cele mai recomandate sunt produsele pe baza de vitamina C.
incearca remediile naturale: aplicarea pe ochi timp de 10-15 minute a feliilor de castravete, cartof crud, a pastei de migdale sau a uleiului de masline. Fac minuni datorita ingredientelor cu efect de luminozitate asupra pielii pe care le contin
evita suprasolicitarea ochilor, lumina prea puternica, curentii de aer si fumul;
Masca cu nucsoara si lapte. Fa o pasta din nucsoara amestecata cu lapte si aplic-o atat sub ochi, cat si pe pleoape.
Masca cu vitamina E si miere de albine: piseaza o tableta de vitamina E si se amesteca cu putina miere de albine si albus de ou. Se aplica in zona din jurul ochilor pentru cateva minute, dupa care se spala cu atentie.
Acesta este un interval de somn tare prost ales. Incearca ceva de genul 10 seara-8 dimineata.
De fapt dormi 12 ore. E posibil sa ai cearcane si pentru ca dormi prea mult.Incearca sa te relaxezi pe parcursul zilei si sa nu faci tot felul de activitati care sa te extenueze.
Stiu pe cineva care are cearcane si sa vad foarte tari mi-a spus ca e de la ficat apoi eu unu nu stiu ce sa zic
Si eu ''am ajut cearcane'' dar foarte mici de abia se vedeau dar stiu cum sa scapi de ele ia o bucatica de gheata si las-o sa se topeasca pe cearcanele tale ...trb sa o faci de multe ori dar cam o data la 2 zile ...bafta
Vezi ai gasit singura problema somnul,,, eu am incercat sa dorm mai mult sa nu ma mai stresez atat ca le am si folosesc o crema de noapte de la esther laurel cu tot cu anti cearcan si masca de castravete verde este foarte buna,,,,
anonim_4396 întreabă: