| Andrewy11 a întrebat:

Hey.
Cum pot scapa de cosuri? Vreau ceva ce ati incercat, nu ce ati auzit. Dati-mi si metode care pot fi facute acasa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Lynna a răspuns:

Buna. Cremele/solutiile facute acasa poate doar dau impresia ca functioneaza, insa nu te ajuta la nimic. Du-te la farmacie si intreaba de crema Oxynance. Am incercat-o eu, mi-am cumparat-o acum 1-2 saptamani, iar acum am fata neteda. Este putin cam scumpa ( in jur de 50 de lei, 50 ml), insa iti garantez ca nu vei mai avea probleme.

| IsabelaIssa a răspuns:

Foloseste miere naturala, o sa te ajute.

| cristimihailov a răspuns:

Doctor.
Sa stii intai de ce ai cosurile.
Apoi poti sa cauti alternative.

| iCappy a răspuns:

Exista creme speciala pentru asta care te rezolva in 2-3 zile. Incearc-o p-asta Nivea creme o gasesti oriunde si e si foarte ieftina.

| paulthegame a răspuns:

Mierea naturala face minuni

| AdeutssaAde a răspuns:

Stiu eu!
Deci, exista un tratament pe care il poti face foarte usor acasa: intr-o seara te dai pe fata cu mixtura mentolata [pe care o vei lasa sa se usuce pe fata] si intr-o seara cu ulei de ten [intreaba in farmacii].
Sper ca te-am ajutat! :3
Funda? :*

| MadaliNDangeR a răspuns:

Fii atent, dai cu spirt pe fata, mai exact te speli cu el, dupa te "freci" cu un prosop vreo 2-3 minute pana "tii se inchige fata" apoi repeti asta 1 sapt si vezi daca a merswinking