anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Cum poți scăpa definitiv de arsurile stomacale?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Iei o perioada de maxim 8 saptamani 1 pastila pe zi din medicamentele denumite generic inhibatori de pompa de neutroni.
Dar cel mai bine mergi la medic chiar si la cel de familie si rogi sa-ti recomande un medicament pentru simptomele pe care le ai.
Caci poate ai altceva si nu doar aciditate gastrica mare, poate ai gastrita sau chiar ulcer sau reflux esofaringian sau altceva.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la doctor, nu te trata după ureche sau de pe internet, fiecare om este diferit chiar daca boala este aceeasi, dar la fiecare persoana se manifestă altfel.

| Catrice a răspuns:

Îți schimbi stomacul.
Sau iei pastile.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Argila luata intern vindeca pana si ulcerul, este cel mai bun pansament pentru tubul digestiv. Eu folosesc din anul 2000. Mi s-a vindecat ulcerul duodenal si repet tratamentul cu argila de atunci aproape in fiecare an pentru a nu recidiva ulcerul. Am scos si proteina animala din dieta ( carne, lapte, oua) si evit orice e tratat chimic si conține E-uri. Si mi-am rezolvat problema.

| MadRaven a răspuns:

Bănuiesc că te referi la simptomul dat de refluxul gastroesofagian. În cazul ăsta, fără igiena regimului alimentar nu scapi. Poți lua pastile, dar s-ar putea să nu funcționeze. Eu m-am chinuit ani de zile cu problema asta și până nu am schimbat drastic dieta n-am scăpat indiferent câte tratamente am luat.
Eu aveam simptome mai ales seara, după cină, că mă trânteam direct în pat la somn după masă și tot acidul o lua la vale din stomac laughing acum am o regulă să nu mănânc la mai puțin de 3 ore înainte de somn, să mă asigur că și-a terminat stomacul treaba înainte să mă întind.
Ajută și să iei mese la intervale regulate, ca stomacul să mai "învețe" când e nevoie să se pună pe secretat acid și când nu. Evită prăjelile, mai ales pe stomacul gol. Evită și băuturile carbogazoase și pline de zahăr, poate și pe cea foarte picantă sau foarte sărată. În principal ideea e să eviți pe cât posibil mâncarea procesată. Iar prin asta nu îți faci bine numai la nivel stomacal ci la nivelul întregului organism. Dacă după 3 luni de mâncat sănătos și de avut un regim alimentar cât mai bine pus la punct tot mai ai simptome și sunt la fel de intense, mergi la medic ca să te pună să faci niște analize/teste.

| Digikey a răspuns:

Covid 19.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bei ceaiuri. Ceai de ghimbir, fructe.

| marinescub701 a răspuns:

Ai grija la alimentatie, adopta un stil de viata sanatos. Daca organismul functioneaza cum trebuie, te mai scapa de anumite probleme

Întrebări similare