Incearca pe langa inot sa mai faci si acasa alt sport ca sa te obisnuiesti si efortul! daca zici ca nici la scoala nu ai facut ar trebui sa iei in serios problema si sa faci mai mult sport!:*funda?
Pai nu trebuie sa respiri repede...sti cum faceai cand erai mica la sport exerciti de respiratie(respira, expira, incet) poate te va ajuta
Nu poti face nimic, lipsa de antrenament e de vina. Inoata cat mai mult si fa sport in timpul liber: de exemplu: alergari, plimbat cu bicicleta sau cu rolele.
E posibil sa ai probleme cu respiratia.si eu pateam asta uneori din cauza unor problema de sanatate (torace infundat sau ceva la plamani). mai bine du-te si fa-ti un control la medicul de familie nu ai nimic de pierdut.
Si eu am avut aceeasi problema. Corpul tau se va obisnui si nu o sa mai obosesti chiar asa tare, dar daca iar renunti la sport si vrei sa te reapuci cred ca ar trebui sa mergi la doctor
Incearca sa faci mai mult sport, pentru ca asa corpul tau se va obisnui; daca nu functioneaza, poate nu poti face fata, mai bine renunta si la inot si mergi la un doctor
Sa depui efort regulat. Alearga, fa fitness, gimnastica, fa un sport, orice iti solicita organismul si iti da rezistenta la efort.
ZbarMario întreabă: