| zuzu_3087 a întrebat:

Hey big hug

cum v'am mai spus m-am apucat de inot(nu stiu sa inotbig grin). si sunt la a 5 sedinta si acum lucram si cu bratele dar tot cu pluta.eu obosesc foarte repedecrying eu anul acesta de scoala nu am facut sportul poate e si din cauza asta.respir foarte greu.inot 3-4 metri si ma opresc la margine si respir de parca asi vi alergat foarte multcrying... ce asi putea face sa nu mai obosesc asa?

mersi mult:* funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| WatswovskyvonAle a răspuns:

Incearca pe langa inot sa mai faci si acasa alt sport ca sa te obisnuiesti si efortul! daca zici ca nici la scoala nu ai facut ar trebui sa iei in serios problema si sa faci mai mult sport!:*funda?

7 răspunsuri:
| ashley26pink a răspuns:

Fa exercitii de alergare in fiecare zi si o sa-ti treaca...

| Miha a răspuns:

Pai nu trebuie sa respiri repede...sti cum faceai cand erai mica la sport exerciti de respiratie(respira, expira, incet) poate te va ajutatonguewinking

| andreiyo50 a răspuns:

Nu poti face nimic, lipsa de antrenament e de vina. Inoata cat mai mult si fa sport in timpul liber: de exemplu: alergari, plimbat cu bicicleta sau cu rolele.

| crazygirlyo a răspuns:

E posibil sa ai probleme cu respiratia.si eu pateam asta uneori din cauza unor problema de sanatate (torace infundat sau ceva la plamani). mai bine du-te si fa-ti un control la medicul de familie nu ai nimic de pierdut.

| ╔═.♥.══════╗ a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema. Corpul tau se va obisnui si nu o sa mai obosesti chiar asa tare, dar daca iar renunti la sport si vrei sa te reapuci cred ca ar trebui sa mergi la doctor

| Iuliaana a răspuns:

Incearca sa faci mai mult sport, pentru ca asa corpul tau se va obisnui; daca nu functioneaza, poate nu poti face fata, mai bine renunta si la inotwinking si mergi la un doctorwinking

| eu_stie_tot a răspuns:

Sa depui efort regulat. Alearga, fa fitness, gimnastica, fa un sport, orice iti solicita organismul si iti da rezistenta la efort.