| alma200033 a întrebat:

Hey! Daca acum câteva luni am făcut o ecografie abdominala și totul a ieșit bine, dar inca am niste dureri in partea dreapta mai trebuie sa fac o data?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| De3ox a răspuns:

Dureri în partea dreapta unde mai exact, într-un anumit punct sau o zona extinsa? Când apar durerile? De cât timp, au apărut brusc sau au crescut în intensitate în timp? Cât de tari sunt durerile, suportabile sau nu? Ai observat vreun remediu, dacă adopți o anumita poziție scad sau dispar? Alte simptome mai ai, febra, stări de vomă, amețeală, ochi galbeni, dificultate la respiratie? Exista foarte multe afecțiuni care pot duce la apariția acestor dureri, eu îți recomand să consulți un medic, sa faci un set de analize complet, o ecografie abdominala... Din informațiile pe care le-ai oferit nu pot sa îmi dau seama cam ce ar putea cauza problema ta, este posibil orice, de la afecțiuni hepatice sau ale veziculei biliare, afecțiuni cardiovasculare, intestinale, respiratorii sau renale pana la afecțiuni ale coloanei vertebrale sau chiar o sarcina.
Consulta un medic și fa-te bine, multa sănătate!

1 răspuns:
| romeo78 a răspuns:

Înainte de toate analizele medicale, faceți un RMN abdominal, cu specificarea zonei drepte!