anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Daca înainte de montarea aparatului dentar am avut foarte mici carii, dar medicul nu mi-a spus sa le fac și sub inelul acela a pus fluorul, caria rămâne la aceeași dimensiune nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Frank51 a răspuns:

Caria poate să facă ce vrea ea. Am văzut ca la unii oameni rămâne la aceeași dimensiune, iar la alții se răspândește. Nu are treabă cu aparatul ortodontic, chiar dacă este acoperită de bracket tot se poate răspândii, totuși intervalul de timp este destul de mic și nu poate crește foarte mare în acești maxim 2 ani.

Și eu am o carie pe molarul de minte 38, dar din cauză că spațiul este prea mic acolo și nu se poate lucra, asa că a rămas să rezolv caria după ce dinții vin mai în față și dau aparatul jos.