| pitiku99 a întrebat:

Hey,daca ma dau cu apa de gura imi trec aftele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Poti folosi si apa de gura dar si bun in acest sens este glicerina boraxata cu propolis si galbenele.O gasesti in farmacii, produsa de TIS!

| MrAngelus a răspuns:

"Nu este un tratament care vindeca, dar odata aparuta o afta, este cea mai rapida metoda de a o face sa dispara (la mine cel putin). Apa de gura Corsodyl. Am 24 de ani si de la varsta de 8-9 ani ma lupt cu aftele. Am incercat o multime de solutii populare si medicinale, dar nimic nu se compara cu efectul apei de gura Corsodil."

http://www.eva.ro/......-4310.html

"Folosiţi apă de gură. Este indicată clătirea cavităţii bucale cu apă de gură cu clorhexidină."

http://www.clicksanatate.ro/......_4201.html

| Alexoutza a răspuns:

Am auzit si eu asta, dar este doar un mit. Daca ai afte iti recomand crema 'Elugel'. Se gaseste la farmacie, si chiar daca este putin mai scumpic, are un efect rapid, si o sa vezi ca iti trec garantat aftele:* Te puphappy

| Azµre a răspuns:

Te duci la farmacie și cumperi Glicerină Boraxată și dai cu ea îți va trece într-o zi! E special pentru așa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Glicerina boraxata cu stamicina.

| ReadAllAboutMe a răspuns:

Http://www.eva.ro/......-4310.html
Citeste aici :d O sa afli :p

Răspuns utilizator avertizat
| R0CA19 a răspuns:

Pune putin spirt [adica inmoaie degetu si pune o picatura] ca pana ziua urmatoare trecehappy si daca este mica cantitatea pielea umeda din gura nu o va absorbihappy

| IrinaStef a răspuns:

Mai rau faci

| pitiku99 explică:

De 3 zile ma tot dau cu glicerina dar nu s-a intamplat nimic

Întrebări similare