Buna! Sfatul meu este sa mergi la un medic neurolog/neurochirurg pentru investigatii suplimentare (in primul rand RMN coloana vertebrala). Poate ca tratamentul medicamentos si cel fizical nu sunt suficiente, poate e nevoie de interventie chirurgicala. Multa sanatate! http://www.i-medic.ro/boli/hernia-de-disc
Prin asa ceva treceam si eu periodic. Durerile apareau din senin si dispareau oarecum din senin dar dupa perioade indelungate.Medicamentele nu prea ajuta, eventual doar amelioreaza.
Cel mai bun e uleiul de cimbru. Se gaseste la orice farmacie naturista, e o sticluta mica precum cea de esente si costa cam 6 lei. Are un miros cam ciudat dar e FOARTE BUN SI EFICIENT. Eu cu el m-am vindecat! Iti pui intr-un pahar si adaugi cateva picaturi de ulei alimentar pentru ca cel de cimbru e un ulei "uscat" intra imediat in piele. Asadar il amesteci si te masezi cu el pe toata zona dureroasa si in imprejurimi. Ideal art fi sa te dai de 3 ori pe zi, dar e bine si dimineata+seara. Mie mi-a disparut durerea dupa ce m-am dat cu el in 2-3 zile si de atunci nu am mai avut probleme!
Sanatate!