Dacă te doare în partea stângă, sub coastă când respiri, poate fi o problemă la splină.
Eu m-am confruntat de multe ori cu această problemă. Și la analize am aflat că am o splină mai mare. Deci nu neglija simptomele.
Ca să-ți las un sfat, pe mine una mă ajuta tot respiratul și încercam să eliberez abdomenul, toracele de tot ce m-ar fi strâns, eu una având probleme cu kilogramele în plus, uneori mai purtam haine mai fixe și mai credeam că este și din cauza asta.
Uneori aveam impresia că nu mai am aer deloc sau pur și simplu resimțeam un junghi în acea zonă, unde susții că resimți și tu. Mie una îmi trecea după câteva momente, cel mult minute și încercam să masez ușor zona dureroasă. Dacă resimți însă o durere acută și durează mai mult de o zi, poate că ar fi cazul să mergi direct la medic.
Mie pentru splină mi s-a recomandat medicul homeopat, dar eu una îți recomand să faci investigații mai amănunțite, deoarece poate fi și ceva la inimă, până nu faci toate investigațiile să elimini orice dubiu, nu ai de unde să știi ce ai și de ce suferi concret.
Sănătate!
Impunsaturile de sub coaste NU sunt de la respiratie, ci de la mancarea si bautura pe care o inghiti, acolo fiind pancreasul si colonul... asdar, ceva din ce ai mancat s-au baut de 2-3 saptamani incoace a inflamat colonul si el se revolta.
Tine un regim alimentar de 3-4cateva saptamani si iti vei revenii.
Sanatate multa!