| Anaica123455 a întrebat:

Hey… De când am făcut un consult oftalmologic am dureri de cap dese ( in fiecare zi aproape). Chiar dacă iau pastile nu mă lasă. Tin sa Menționez ca am dioptriile -0, 5 la ambii ochi. Sa fie de la ochi? Sau poate fi de la altceva? Menționez ca încă nu am ochelari, urmează sa mi dau comanda săptămâna aceasta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Un caz banal de corelatie vs cauzalitate: un consult nu iti cauzeaza dureri de cap, nu prelungite, intermitente sau cu intarziere. Daca era sa fie consultul, durerile ar fi imediate sau le-ai resimti abia mai tarziu cand se schimba lumina. Cel mai probabil ai luat un virus.

| cfrtobias a răspuns:

Dai vina pe consult oftalmologic, cand probabil si inainte aveai probleme nu? doar de asta ai mers acolo

| Anaica123455 explică:

+ tin sa Menționez ca îmi obosesc ochii rapid.