| Yuliana a întrebat:

HeyhappyDe cateva zile imi este foarte rau seara si ma doare inima! Am venit de la mare acum 2 saptamani si n'am mai iesit afara de atunci din 17 auguststraight face.
Pana la urma azi am iesit Si mi-a fost rau putin straight face dap si de fiecare data ma doare inima rau (seara) si am o stare f ciudata
Simt ca mor.Ma doare capu si putin burta... Ma rog n'are nici o treaba cu capu cred sad... Imi puteti spune ce am? Nu la doctor nu merg happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Alistair a răspuns:

Nu iti poate da nimeni un diagnostic pe internet. Ai nevoie de consultatie.

| madalinutza a răspuns:

Buna.eu cred ca ai probleme cu inima, sau ai ceva complicatii.trebuie sa mergi la doctor fie ca vrei fie ca nu...mai bine sa mergi la doctor decat sa ti se agraveze stareahee hee

| kolcov a răspuns:

Cum vrei sa aflii ce ai? daca nu te duci la doctor? si dc nu te duci? :S n'am inteles, este viata ta in joc. straight face trebuie ta, eu zic sa te duci la un doctor happy

| d33a a răspuns:

Inima nu doare