| eliiiza05 a întrebat:

Hey. De un an de zile, mereu cand invat,efectiv uit tot, la teste mi se sterge toata memoria si nu doar la teste, invat acum ceva si stiu bine peste o ora uit, inainte nu aveam problema asta, imi aminteam tot tot si am si stari zilnice de confuzie. Ar trebui sa imi fac un RMN?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

[EDIT]

Ai putea sa consulti un medic, m-am uitat pe intrebarile tale si spuneai acolo de stari depresive si anxietate.
Ele sunt (n.r. depresia si anxietetea!) in directa legatura cu pierderea memoriei pe termen scurt cat mai ales cu lipsa de concentrare!
Poti incerca un tratament cu lecitina sau alte produse si suplimente asemenea dar nu te vor ajuta pentru ca la tine problema este de natura a tulburarii psihice, nu afectiune!
pentru starile depresive si anxietate ai mers pana acum la medic? cum a fost, ce ti-a prescris?
daca nu ai fost, atunci este cazul sa o faci, este stiut faptul ca depresia netratata la timp, duce in timp la recurenta, pe scurt la depresie cronica.

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu sunt de parere ca iti este necesar un RMN, ci doar sa repeti mai des, cu cateva zile inainte, nu sa inveti de pe o zi pe alta fiindca asa nu retii nimic.Repetitia e mama invataturii.Chiar si dupa test ar prinde bine sa mai citesti informatiile din cand in cand, nu sa inveti asa cat pentru acesta si apoi sa dai uitare acelor lectii/caiete pe vecie.Succes.

| MarianWLF a răspuns:

Incearca sa inveti intr-o perioada diferita a zilei, seara dupa ora 20 esti prea obosita sa mai reti cu usurinta, incearca sa inveti cat timp e lumina afara.