Mergi la medic si nu intreba aici aici unde nu sut medici. Nu te juca cu asa ceva!
Pe cuvantul tau, dom' doctor? Nu cumva iti bati joc de un om care are o problema? Vezi-ti de ce te pricepi si nu mai da sfaturi aiurite.
Ar fi trebuit sa stii ca diagnosticul nu se da pe internet. Oricum din blogul ala nu rezulta ca ai cunostinte de medicina si nu rezulta ca este al tau. Mai intreaba medicii sa vezi care medic normal da diagnostic fara consult.
Mergi urgent la medic, stînd așa, agravezi situatia, si nici medicii nu i ti mai pot face nimic, tu acum esti in faza incipienta, nu mai stoarce bubele alea, ca poate nu sunt coșuri, nu mai lua creme sau pastile aiurea după sfatul celor ne avizați, mergi la cabinet boli dermato venerice, si acolo medicul te consultă si vede exact ce ai, si pune diagnostic si tratament adecvat Ce vârstă ai? Si de unde esti?
Ai avut sex in ultimile 2 luni? Ca sa vedem daca nu-i posibil sa fie vreo infectie cu transmitere sexuala. In cazul este este indicat sa mergi la un cabinet de dermato-venerice.
Daca nu ai avut sex deloc, poate fii de la radacina unui fir de par, infectata, iar cu rabdare si igiena riguroasa (spalat cu apa calda si sapun dupa fiecare urinare), va trece.
Nu, nu am avut contact sexual, deoarece am doar 15 ani. Nu am avut niciodata.
Gretta raspunde aiurea. Probabil sa castige. Mergi la doctorul de familie! Este cea mai buna solutie. Nu amana! O umflatura poate fi si altceva decat infectie. Nu se trateaza cu Nidoflor.