Du-te la medicul de familie sa-ti indice hemoleucograma, sideremie. Ai mai mult ca sigur, anemie feripriva si ai nevoie de tratament.
Pai asa mi se intimpla si mie aceasta e din cauza ca prea repede ne ridicam de pe scaun. poate fi din cauza tensiunii
Anemie.si eu am avut asa ceva si inca intr-o stare avansata.un doctor mi-a recomandat ceva fara medicamente.mi-a spus sa mananc 2-3 luni mai mult carne in sange(nu prajita in ulei ci pe un gratar sau o plita), si sa beau macar odata pe zi un pahar cu vin.recomandat dupa ce mancati, fara sa faceti excese.mi-am revenit si nu am mai avut niciun fel de probleme.succesul este garantat.incercati cu incredere si nu veti mai avea probleme de acest gen.succes.
Nu,nu ma ridic repede..si am si palpitatii..si...off
Daca era sa te ridici repede atunci intelegeam ca si eu cateodata fac asa dar eu zic sa te duci la doctor sa nu mai stai asa ca cine stie ce este, poate lipsa de calciu sau magneziu eu stiu sper ca te-am ajutat :*
Anemie.eu am avut asa ceva si si am scapat dupa un sfat al unui medic. fara medicamente.mi-a recomandat sa mananc 2-3 luni cane mai mult in sange(nu fripta in ulei ci pe un grata sau o plita)si macar odata pe zi un pahar cu vin rosu.mi-am revenit si nu am mai avut probleme niciodata.si am avut o stare avansata. aveam senzatia ca pic de pe picioare cand ma ridicam mai repede de pe pat, scaun sau fotoliu, etc.incercati si va fi totul ok.succes.
Mi se intampla si mie la fel.Sunt ameteli, lipsa de minerale, calciu si etc.
dobrin1019 întreabă: