| dirtyraccoon a întrebat:

Hey...deci in ultima vreme nu pot sa retin nimic, daca e sa ma intrebi ce am mancat aseara sau ce am vorbit cu o persoana in urma unei durate scurte de timp nu stiu ce sa iti zic, pur si simplu nu imi amintesc. Nu e amnezie gen nu imi amintesc absoult nimic, da'...nu pot sa tin minte detalii. Ce pot sa fac? Si de ce patesc chestia asta? Mentionez ca am 15 ani.
Mersi ♡

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Ia niste suplimente alimentare gen Tonotil, GinkoBiloba, produse pentru memorie

| NLS a răspuns:

De când ai aceste probleme? Stai cumva foarte mult pe internet? Stres emoțional din familie?

| dirtyraccoon explică (pentru NLS):

Am problema asta de mult timp. Da, stau destul de mult timp pe internet si legat de stresul emotional.pot spun ca exista si el in situatia mea.

| SamuraiOkami a răspuns:

Oboseala, stres, poate din cauza asta, fa-ti un ceai inainte de culcare si viziteaza cat mai curand medicul de familie